Snart så...

GOTT NYTT ÅR!


Ibland så kräks jag

Jag sov hos Monique från igår till idag vilket var mys:) Det var längesen det bara var vi. Men hurtbulle som jag är(heh...) så gick vi upp tidigt eftersom jag, Linn och Alice skulle simma på eriksdalsbadet. Vi simmade 1100m. Vi blev attakerade av småbarn i bubbelpoolen:P
Vi åt thaimat till lunch i Ringen där vi också träffade Monique och Yasmin vilket alltid är nice. Jag träffade också Stina som jag inte har träffat på jättelänge:)

Jag vet att det är lite trist att jag inte lägger upp så mycket bilder men det är för att jag inte har någon kamera för tillfället. Jag tappade bort den för ett tag sen. Mindre nice...

Bara så ni vet så fyller jag 18 år om 6 dagar;) Tjohoo!


oedipus - regina spektor


With the birds I'll share This lonely view

Jag älskar Red Hot Chili Peppers och det här är en av deras bästa låtar.
Scar Tissue

The brothers grimm


Mys^^

Idag har jag varit med Annika för första gpngen på ett tag. Det var mysigt! Vi köpte en varsin varm choklad på SevenEleven och bara gick runt på söder.


...

Jag har fortfarande inte klarat rubiks kub...

god natt

Denna kväll var jag på bio tillsammans med Monique, Johanna och Andreas. Vi såg Avatar och den var verkligen bra. Jättebra.

E = mc2

Jag har inte uppdaterat förrän nu eftersom jag inte har varit inne på datorn idag.
I julklapp så fick jag bl.a. en rubiks kub så idag har jag bl.a. försökt lösa den och det går faktist ganska bra, tror jag...;) Jag har slagit vad med min mamma. Hon tror inte att någon som inte är ett matematiskt geni kan lösa den utan fusk eller andra lösningar. Jag ska bevisa motsatsen! Jag är envis och ska lyckas! Om jag bevisar motsatsen, alltså att någon som inte är ett matematiskt geni kan klara det eller betyder det helt enkelt att jag är ett matematiskt geni?:P Njae...
Vi får se om jag klarar det!
Ska sova nu så god natt!

So long

Mys med julafton:) Synd att det redan är över.

:D

GOD JUL!

Dan före doppardan

Just nu så slår min lillasyster in mitt huvud som ett paket. Just so you know.

Snart så

Jag har varit i Farsta centrum och köpt julklappar hela dagen och ska snart åka iväg igen till Nacka forum som stänger kl. 22.00 idag vilket är nice. På vägen hem från farsta så skulle bussen jag och min syrra satt i och en annan buss åka förbi varandra på en smal väg. De lyckades inte vilket såg väldigt skojigt ut;) Vi fick gå hem därifrån men som tur var så fastnade bussen bara fem minuter hemifrån.

<3

Här är bilder som jag, Alice och Linn tog igår:)
Jag
Alice
Linn

-12 grader

Igår kom Alice och Linn hem till mig och åt middag:) Efter så åkte vi pulka eller rättare sagt, plastpåse:P Det var jätteroligt! När vi kom tillbaka hem till mig så bakade vi kladdkaka och drack varm choklad med grädde. Lägger upp bilder senare när jag fått dem av Linn^^
Nu ska jag snart iväg och träffa Emma som jag inte har sett på jättelänge. Vi ska köpa julklappar:D

9 Crimes - damien rice

Jag gillar den här låten och den här videon

Dance of The Sugar Plum Fairy

Det här är de sista fem minutrarna av Nötknäpparen. Älskar den här filmen och jag älskar den här delen.  Det är svårt att förklara men den här delen känns verkligen. Det är ganska komiskt när råttan kommer in i scenen haha;)
Jag hittade den dock bara på engelska.
Den pågår endast till 05.30

äntligen

Igår startade dagen med ännu en flummig globalavslutning. Bl.a. hela skolan sjöng på franska och senare hade lärarna på sig typ hippie-kläder och sjöng på scenen medan alla i salen höjde armarna och svängde dem åt höger och vänster:P Jag, Alice och Ebba åkte och åt lunch i kungshallen. Indisk mat:) Sen promenerade vi vidare, gick i lite affären men det var ju så fruktansvärt kallt ute så vi satte oss på seveneleven i Gamla Stan och drack varm choklad. Vi satt kvar där i typ en timme;)
Vi lekte i snöhögarna som låg mitt på Södermalmstorg och det slutade med snöbollskrig:P
Senare på kvällen så åkte jag och Alice hem till Linn där vi bara myste och lyssnade på musik. Det var så längesen vi var med varandra alla tre!


SNÖ! ÅH ÄLSKADE SNÖ! ÄNTLIGEN SÅ ÄR DU HÄR

Nu har jag inget kvar att plugga. Jag är klar. Ändå så känns det som att något ligger och gnager. Jag kan inte tro att det är sant. Lite negativ får jag vara och säga att, visst är det superskönt med lov i tre veckor men... när de tre veckorna är slut så börjar allt om igen. Det gör mig lite deppig eftersom det har varit så tufft nu och jag vill inte att det ska bli så igen. Men jag får njuta så länge lovet varar bara.

Jenni

Hoppas vi ses snart! <3

håll ut

Jag vet att jag uppdatera dåligt nu. Saken är den att jag har så otroligt mycket i skolan nu och har haft det de senaste veckorna så jag hinner helt enkelt inte.

Ghosts - Laura Marling

Mys<3

^^

Om en timme ska jag åka till Friskis&Svettis:) Ska bli så skoj! Har ju inte tränat på jättelänge. Typ tre veckor, minst!

i grevens tid

Min filosofiuppsats skulle vara inne igår senast kl 22.00, då stänger inlämningsmappen så det går inte att skicka in den efter. Kl.21.57 så är jag på väg att skicka in uppgiften men den vill inte sparas. Gissa om jag fick panik! Tur så var min pappa där, datakunnig som han är, och hjälpte mig och han fixade det i sista sekunden och när jag säger sista sekunden så menar jag verligen det. Kl 21.59 skickade jag in uppsatsen och några sekunder senare så slog klockan över till 22.00. Panik!

Scarborough Fair

Idag snöade det mer:) Det låg kvar på marken en liten stund iallafall. Imorgon ska jag träffa de fina på handbollen:) Vi ska till friskis&svettis och köra aerobisk:P Skoj!
Nu är det bara fyra skoldagar kvar. Längtar så till lovet!
Älskar den här låten. Har lyssnat på den hela kvällen. Lyssnar på den nu med^^
God natt!

Bra start på dagen

Igår hade vi luciatåg på globala. Det var flummigt och roligt som det alltid är på globala:P Först och främst så var Lucia en kille. Sen, mitt i alltihopa så tog alla killarna fram en varsin gigantisk afrikansk trumma, tjejerna började klappa händerna i takt. Jag var liksom beredd på att de skulle sjunga någon afrikansk sång eller något men istället så började de sjung staffan var en stalledräng:D Sen när de skulle gå av scenen så hamnade inte lucia längst fram utan fick tränga sig förbi. Roligt, roligt.

Calle är bättre


Nu är jag lite gladare

Det snöar ute:D Det spelar ingen roll att snöflingorna smälter så fort de nuddar marken. Snö är bara så fint. Jag blir så glad när det snöar:)

haha-hohohoho!

"Att låta som en apa är som att skratta fort och låtsas att man är andfådd"- Ebba

Nat King Cole

Smile and maybe tomorrow you'll see that life is still worth while if you just smile

Gissa vad jag gör

Jag sitter i mitt rum. Ensam. Har glasögonen på. Lyssnar på klassisk musik.

Plötsligt händer det

See you soon

You can't trust people with blue eyes

Regina Spektor på Cirkus igår med Linn och Emma. Underbart. Hon är verkligen lika bra live som på skivorna, om inte bättre.
See you soon

Inte kul!

Idag så var det något knas med värmesystemet i skolan så värmen var av helt. Jag hörde att det var typ 15grader. Det var svinkallt! Folk gick runt med jackor inomhus. Vi har ju inga skor i skolan så att det gjorde ont i fötterna att gå på marmortrapporna för att de var så kalla.
See you soon

60-tals rapp

Jag har typ inte gjort något den här helgen. Det har varit allt ifrån skönt till astråkigt. Känns lite som slöseri med tid.
Ikväll ska jag träna för första gången på nästan två veckor. Det ska bli så skojigt! Saknar alla. Två veckor kanske inte låter som så mycket men när man spenderar så mycket tid med varandra varje vecka så är det lång tid.
<3
See you soon

Äntligen så kan jag sova ut

Efter en lång dag och en lång vecka så kan jag äntligen andas ut och säga god natt, ha en trevlig helg och njut av den lediga tiden.
Hihi^^ visst är hon flummig.
See you soon

Bara två veckor kvar till jullovet nu

Äntligen helg. Äntligen, äntligen, äntligen helg. Underbart! Idag ska jag bara vara hemma och mysa med familjen.
See you soon

jag känner mig som en nattuggla nu för tiden

Jag sitter fortfarande här och pluggar. Inte lika mysigt längre.
Förrutom det faktum att jag har skjutit upp allt till typ nu så är jag stolt över mig själv. Jag har i princip pluggat från klockan 08.20 imorse till nu. De ända pauserna jag har gjort är för mat, toa, lite prat, dusch, blogg, ovanligt lite facebook och lite prat-pauser(korta) och resan hem från skolan förstås.
Det här blev ett litet "ibland så kräks jag- inlägg" men men... nu måste jag fortsätta med plugganet. Natti natti!
See you soon

jag älskar chokladen i chokladkalendrarna

Jag sitter ensam i mitt kök med tända ljus och med ett glas julmust. Det är lite mysigt fast att jag pluggar. Att man skriver mys och plugg i samma mening är lite ovanligt. Julen gör allt lite bättre:) Åh, snart är det jul, jag kan nästan inte förstå det själv. Jag älskar julen så mycket. Imorgon är det bara två veckor kvar till jullovet. Underbart!

See you soon


Jag ska bara...

-gå in på facebook (för hundrade gången idag)
-kolla på Ellen Degeneres
-jag ska bara tillbringa två timmar åt att ändra min design på bloggen (...helt klart värt det:P)
.
Varför skjuter jag alltid upp allt till sista sekunden?!
Inte okej...
Nej nu måste jag plugga... på riktigt den här gången, jag lovar.
See you soon

2 december

Jag är fortfarande lite småsjuk och är hemma. Igår åkte jag till skolan för att bara gå på filosofin:P Det var kanske inte så smart eftersom jag inte mådde bra men det var värt det. Hade dock inte orkat en hel skoldag, bara en lektion var väldigt utmattande.
Julkalendern i år är flummig... det skulle t.o.m. vara bättre ifall de visade typ mysteriet på greveholm igen:) Alla nya är så dåliga och konstiga...
See you soon

World AIDS Day


See you soon

RSS 2.0