I'm with you

OMG OMG OMG!!! Red hot chili peppers nya album kom ut idag, sitter nu och lyssnar på låtarna på youtube. Jag var rädd att skiva skulle vara dålig, man vet ju liksom aldrig men ICKE!!! Måste köpa skivan NU!


ASSÅ ÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL 12 OKTOBER!!!

Lykke li, check!

Vem ska vara funktionär på Popaganda i helgen??? JAAAG!

uppdatering!

Kom hem från Pite(å) för över en vecka sedan. Det var bäst. Underbart. Vackert. Oförglömligt. Sedan jag kom hem har jag jobbat (diskat så mycket att mina händer är torra) på Fotöljen:) Under helgen som nyss var så var jag den ene kvällen på Sommar i regnet med Alice och Linn, folk från våra klasser. SUPerkul trots regnet, fick ju en gratis fireball(eller vad den nu heter hehe...). Andra kvällen kom las familias de Alice y Linn a mi casa y vi grillade:) I helgen ska jag vara funktionär på popaganda vilket ska bli så kuuul! Jobbar båda dagarna innan artisterna spelar så jag kommer inte missa någonting! Very nice I must say.
I morgon ska jag och Alice till Södertörns högskola för att skriva in oss! Vi ska nämligen läsa en kurs som heter Folkmordens historia. Längtar!


Baaajs!


not in love

Crystal Castles – Not In Love
Crystal Castles – Untrust us
Crystal Castles – Vietnam

all kärlek

Att vara här i Piteå med Linn och Alice är bäst. Jag vill inte åka hem.

Pitepalt!

Jag ska upp om två timmar. Bra jobbat Marina. Jag ska nämligen upp i norr! Längre upp än jag någonsin varit. Jag och Alice ska nämligen till Pite(å), upp till bästaste Linn som vi inte kramat på två månader. Nu ska vi äntligen ses:D

Ingen choklad från doris

Sista dagen på Galejan idag. känns bra men lite tråk då gänget i år är så super. Träffade globalisar idag och det var så bäst. Sommar nästa fredag är bestämt;) imorgon är jag ledig för första gången på 19 dagarr. Måste städa, tvätta och packa inför piteå och så blir det även en jeansjakt!

Hej

Ellen. Alice. Thai. Veronica Maggio. Hallon/lakrits.

Gaaah!!!

Blev Inge sommar igår... Ångrar det nu i efterhand men men. Idag har variten knasig dag på hög nivå. Först på Galejan fick vi längre lunch. Vi tog rasten hälften om gången vilket är många fler än vanligt och lunchen var gaaalen. Lite väl vulgärt och äckligt prat vilket resulterade i mycket skratt. Vi köpte även lite av det godis vi säljer där. Hihi. Vi fick sluta tre timmar tidigare så först gick vi ett gäng på akvariet och klappade lena små rockor som fladdrade med sina "vingar". Sedan på båten till Slussen så sa Alice; varför gick vi inte in på grönan? Vi åkte tillbaka och köpte ett rabbathäfte:-D vi åkte insane först och först skrek vi båda av ren rädsla, sedan hörde jag Alice skrik som inte var lika tjejigt som mitt. Inte tjejigt alls. Hon skrek av ren rädsla och när jag hörde det så började jag skratta så mycket att jag inte kunde andas och det slutatade med att vi båda skrattade/skrek och hade tårar i ögonen haha. Jag har aldrig åkt frittfall tidigare förutom på Liseberg som inte är lika hög men grönan avslutades med att jag åkte frittfall tilt ochh bodje vilken känsla, rädsla, peppad, nervös, skakig men vilken kick! Suget i magen var stört och så obehagligt men samtidigt underbar. Alice filmade och jag hördes rätt så bra;) ska se om jag lyckas lägga upp filmen här. Dagen avslutades hos fina Louise som just flyttat hemifrån endast tio minuter från mig! Hon bjöd på bangla te och det var bara så mys. Måste ses snart igen, hon är så bra. Detta inlägg blev långt och tog lång tid att skriva på denna iPad-touch-grej-till-tangentbord. Sov gott!

Sommar

Sommar, sommar, sommar. Sommar i onsdags. Sommar idag. Sommar i morgon.

Saknar dig linn

Gänget på Galejan i år är super och lite underbart och jag önskar att det inte var ett säsongs jobb och att det var bättre betalt. Jag hoppas att jag får stå i röda längan i morgon med de bästa.

RSS 2.0