260 mil senare

 
Någonstans på en motorväg sover Andrea (förmodligen i Danmark)

Prag

Mycket charmig bild på mig i något torn i Prag (så här ser man ut efter drygt 17 timmar i en bil) Här i Prag sov vi också:)


Andra dagen så börjar man flumma...



Men nu så är vi äntligen framme!


Sista minuten

Alla springer runt, packar, städar, tvättar, pappa sover, lyssnar på musik! Nu åker vi snart, bara några timmar kvar nu. Längtar så till underbara Belgrad, varma Belgrad och till människorna jag inte träffat på ett år! Jag ska försöka uppdatera bloggen på resan men det är inte säkert att det går. Jag kommer annars hem måndag v.14. 

Au revoir!
Adios!
довиђења


Ingenting, först kom ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting

men ingenting är...

En förmiddag i Årsta


Här är några äldre damer, alla runt nittio år gamla, som dansar internationell dans och detta gör de varje onsdag klockan tio. :)







Första pannkakor jag gjort som inte smakar papper!!!

Med hjälp av min käre fader så gjorde jag dessa goda pannkakor klockan tio på kvällen:) Behöver matsäck imorgon, ska vara i Årsta hela dagen på ett fältarbete med min projektgrupp:P


Fikade med Alice tidigare idag, innan vi drog hem till Linn. Det var så skojigt och mysigt! Vi var båda på glatt och flummigt humör vilket jag älskar:)






Du är fin du:) <3



på riktigt!

Igår år jag lunch med Stina på Il Piatto, mums! Vi hade det supermysigt och efter vi ätit så gick vi en kort promenad vid Årstaviken. Efter så träffade jag lillasyster Andrea och pappa. Vi köpte lite stuff till släkten i Serbien, åker ju på torsdag. Själv köpte jag ett linne och en klänning:) Lite senare när vi kom hem så gick det typ till såhär:

Jag kommer innanför dörren och säger: mamma kolla vad jag har köpt.
Mamma svara - Kan du vara snäll och först gå och lämna det här i vardagsrummet?

Jag går till vardagsrummet som var släkt och det första jag ser är bara kamerablixtar och att de skriker "SURPRISE!" . Fattade först inte att det vara alla mina nära vänner som stod i vardagsrummet. Det var en överraskningsfest till mig! Har inte firat min 18-årsdag än, fyllde år 5 januari:P De har tydligen hållt på och planerat hela veckan och jag har inte misstänkt något. Inte ens när det var jag själv som hämtade hem tallrikarna och besticken från bilen hehe... UNDERBART! Jag har aldrig blivit så överraskad förut. Jag skakade ganska länge efter.
TACK ALLIHOPA! NI ÄR SÅ SÖTA OCH FINA! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tack Alice och Linn för det här albumet! Ni betyder allt! <3

(bilder kommer senare)

long time no see

Imorgon ska jag träffa Stina:) Världens bästa Stina. Äntligen! Det var så längesen vi träffades. <3

bolton

Nu är det äntligen helg! Ikväll är det match. TAGGA TAGGA TAGGA!

Gammal, gammal bild:)

Mika sover



we are animals


Bubble SPinner maniac

Jag slog mitt rekord idag i Bubble Spinner men vet ni vad det bästa är?`Jag har inte förlorat än! Jag spelar på min dator i skolan men eftersom vi behövde gå så lämnade jag min dator på i skåpet med laddaren i så att jag ska kunna fortsätta på måndag:D Hihi, busigt, busigt! ME LIKE! Jag hoppas verkligen att det fungerar.


Gissa vem som åker till serbien om två veckor?

JAAAG! :D

"You must be the change you want to see in the world" - Mahatma Ghandi

Därför dricker inte jag coca-cola.

Running out of gaz - Pauline


Den här låten hörde man inte igår. Kopplade inte att det var hon som var med i melodifestivalen. Hennes låt var bra. Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson... Allvarligt?

Have I gone mad?

Har precis sett Alice in Wonderland tillsammans med the family. Den var verkligen bra. Jag har alltid älskat den tecknade versionen och är nu väldigt sugen på att läsa boken. Johnny Depp var grym som vanligt. Me like! Det var väldigt många kända som var med i filmen, vilket jag inte visste och det gillar vi.
Skolan börjar imorgon... Doh... Sov sött!

En mysig dag tillsammans med en finfin person:)

Idag var jag med Linn:) Vi gick först en promenad på isen på Årstaviken. Sen åt vi varma mackor på något café vi St. Eriksplan med Joel. Mysig dag:)

Lady Gaga

Lady Gaga kommer till Stockholm den 7 maj!!! Jag vill, jag vill, jag vill! Dock dyrt men ändå!!!

En helt vanlig fredagskväll tillsammans med lillasyster


love will tear us apart

Den här låten tycker jag om. Speciellt musiken. Introt är det bästa i hela låten. Jag skulle kunna spela om bara den korta delen hur många gånger som helst utan att tröttna. Bara de första 30 sekundrarna om och om igen.  Låten hade varit bättre utan sången eller med någon annan sångare. Men det är en bra låt. Den här låten är med i The Time Traveler's Wife.

men då kom hajarna, hajarna, hajarna!

Cissi visade mig det här klippet. Jag skrattade så jag grät! Roligt, roligt:D

Mys i kylan:)

Var på djurgården igen igår men med min bästaste lillasyster Andrea. Mys men kallt. Svinkallt. Vi drack varm choklad och åt kakor i en busskur(det var andreas idé , hon är så himla smart !) eftersom det blåste så mycket men inte där:P Som ni märker så har Andrea ändrat texten i detta inlägg...

chai och thai

Idag träffade jag Cissi:) Vi fikade först på ett mysigt café vid södra station. Sen åt vi på en thai resturang. Gott! Det var en supermysig dag<3


Underbar dag

Underbar dag med Alice idag:) Promenad på djurgården med fika och senare middag hos Alice.

<3

Idag ska jag träffa Alice:)
Bild från skansen i höstas:)

Trött?


the time traveler's wife

Jag såg en underbar film igår. The Time Traveler's Wife. Jag rekomenderar den starkt. Det var en sådan där film som känns.

RSS 2.0