Just nu skulle jag helst bara vilja ligga i min säng med en kopp te och se på en mysig romantisk film som The Notebook. Det skulle vara perfekt.

Jag har suttit hela dagen och försökt plugga men inte kunnat koncentrera mig. Nu på kvällen när det skulle vara skönt att ta det lugnt och sova, då har jag pluggat som bäst. Så mycket som jag har fått gjort nu den senaste timmen är mer än jag har fått ihop på hela dagen. Jag pluggar alltid bäst på kvällarna runt tio.
God natt!
See you soon

Breathe Me - Sia

Jag älskar Sia! Hon är verkligen underbar. Därför måste jag bjuda på denna låt:)

See you soon

tick tack tick tack...

Jag är hemma idag med lite feber efter svinissprutan från i fredags. Helst så skulle jag bara ligga och se på film hela dagen men icke... alltid finns det något att plugga. ALLTID! Känns som att det aldrig kommer ta slut. Jag tänker att jag ska hålla ut eftersom det är mindre än tre veckor kvar till lovet, det är ju inte ingenting men då kommer jag på, lovet är tre veckor. Det är lika lång tid. Lovet är också kort och efter lovet så börjar allt om igen. När man vill att tiden ska gå fortare så känns allt som en evighet men när man vill att tiden ska gå långsammare så flyger tiden iväg.

See you soon

^^



Tell me when you hear my silence

Den här låten är också från New Moon.
Possibility - Lycke Li
See you soon

en mysig låt för en mysig dag

Roslyn - Bon Iver & St. Vincent (New Moon soundtrack)
See you soon

Weird...

God morgon! Idag är det första advent! Nu känner man verkligen att det snart är jul:) 14skoldagar kvar plus avslutning.
Igår såg jag en flummig film. Bara weird helt enkelt. Jag vet inte ens om jag tycker om den eller inte. District 9 heter filmen. Den handlar om ett farkost som anländer över någon stad i Sydafrika på 80-talet och ombord var det en massa utomjordiska varelser, som människorna kallar räkor, och man byggde bosättningar åt dem som blev som slummen. Juste, det var 1miljon "räkor". Sen 20år senare så blir det en liten flummig handling och filmen är filmat lite halvt som en dokumentär.
See you soon

Hurt - johnny cash

God natt!
See you soon

Moulin Rouge

Så himla fin!
See you soon

Bilder från kvällen då vi såg New Moon:D


See you soon

So you think you can dance

Jag älskar so you think you can dance och nu har det äntligen börjat gå igen:) Det här är ett jättefint klipp från förra säsongen.
See you soon

9 dagar kvar till regina spektor!!!

Den här videon är lite söt^^
See you soon

god morgon

Idag har jag ont i min arm och jag har lite feber:( inte roligt när man måste plugga hela helgen. Jag hade hellre blivit sjuk på en varsag så att jag hade kunnat slippa skolan, men icke! Hur som helst så hoppas jag att det går över snart!
See you soon

ursäkta men...

...folk som inte gillar musik måste ha en psykisk störning.
.
See you soon

underbart

Om ni inte gillar låten, kolla ändå och tänk att ni var hon och att ni kollade på ert favoritband. Underbart.
See you soon

3 veckor kvar till jullovet!!

Idag tog vi svinis i skolan. Det gjorde inte ont alls att ta själva sprutan men andra som har tagit den säger att det gör ont senare och flera har blivit lite sjuka. Det gör hittils bara lite ont om jag lyfter armen.
Den här veckan har varit så lång och jobbig så ikväll blir det mys hemma med tacos, godis och idol:)
See you soon

God natt

Fin låt. Har lagt upp den förrut. Den är värd att läggas upp igen.

See you soon

Eternal sunshine of the spotless mind

Vi såg klart den här filmen på filosofin idag. Den var verkligen jättebra. Lite flummig och lite likt Donnie Darko men ändå inte. Svårt att förklara om man inte sett båda filmerna. Hur som helst så rekomenderar jag den stark.
See you soon

Ond cirkel...

Vapen behövdes för att skydda sig från att bli slav.
Vapen fick man genom att betala med slavar...
.
Jag pluggar Afrikas historia
.
See you soon

Helt enkelt underbart

22 dagar kvar till jullovet, asså det är bara tre veckor! Det är NADA! :D:D:D
Jag älskar verkligen julen:) Jag älskar stressen med att köpa julklappar, i alla fall om man vet på ett ungefär vad man ska köpa;) Jag älskar julmaten, julmust, nyårsafton, födelsedag, julkalendern, som dock suger nu för tiden:P På de gamla goda tiderna så såg vi på Mysteriet på Greveholm, Pelle svanslös, Dieselråttor och Sjömansmöss:D Jag gillade faktist LasseMajas detektivbyro som var för typ tre år sen. Jag älskar chokladkalendern, alla tända ljus och lyktor, julstjärnor, lussebullar, julgranar, glögg, globalas flummiga Lucia då de började med någon afrikansk stamsång mitt i alltihopa. Bara allt med julen! Så håll ut! Lyckan är snart här höhö:P
See you soon

Tea: it tastes just like hot water that used to have some leaves soaking in it.

Idag vaknade jag 10.50 vilket var skönt! Något som har varit mindre skönt är att jag har pluggat hela dagen. Lite random där, jag har druckit typ en och en halv liter te idag. Jag skojar inte! Grön te med smak av citron och ingefära med lite honug till. Gott! Ska nog göra lite mer snart;)
See you soon

...

"Plugga, plugga,plugga, plugga bort din glada min
Plugga, plugga,plugga, plugga bort din glada min
Munnen den ska vändas upp och ner
Munnen den ska aldrig skratta mer
Munnen har du fått för att gnälla, gnälla
Plugga, plugga bort din glada min"
.
See you soon

Enjoy

Jag lyssnar inte vanligtvis på Beyoncé men den här låten, Halo kan jag lyssna om och om igen på. Älskar den.
Älskar också den här låten från Dreamgirls med Jennifer Hudson, underbar.
God natt!

How I met your mother:D

Det här avsnittet är det roligaste!!!
See you soon

Hihi

Har precis pratat i telefon med både Yasmin och Monique samtidigt!!! Alla från sina egna telefoner:P Yasmin visade mig hur som helst denna reklam som jag tyckte var asrolig:D
See you soon

;)

Blir du på bättre humör när du kollar på dessa bilder? Det blir iallafall jag;)
See you soon

God morgon

När man är nyvaken så gillar man inte att prata så mycket men man gillar inte heller när någon annan pigg pratar mycket med än... INTE ROLIGT! Man ska inte prata på en tidig vardagsmorgon om det inte är absolut nödvändigt. Arghhh!!!

See you soon


:)

Jag tycker verkligen att den här låten är jättefin. Jag brukar plugga till den  samt andra klassiska musikstycken. Så fort jag ska plugga till musik med sång så sjunger jag bara med i låten:P Därför är den här låten så perfekt att lyssna på när man ska plugga. Enjoy.
See you soon

:)

See you soon

Hobbit

Igår träffade jag först Alice. Vi gick till ringen och köpte ett par skor i födelsepresent åt Linn:) I efterskott... Hon fyller år i juni *pinsamt*. Det blev McDonalds till middag. Ganska så yummie. Men sen.... NEW MOON!!!!!! Nice nice nice:D Hur stor är chansen att Robert Pattinson var snyggare i den här filmen! Jag trodde det var omöjligt, men icke!!!!

När vi senare kom hem till mig så såg vi Harry Potter and the half blood prince, för den hade inte Alice sett. Jag och Linn somnade mitt i filmen så vi valde att se klart den imorse.
Så fort Alice skickar bilderna från gårdagen så ska jag lägga upp ett par stycken;)
See you soon

ÄNTLIGEN

Det känns som att jag har väntat en evighet på just denna dag!
See you soon

18-12

Igår kväll hade jag planerat att åka och se när laget spelade. mot Hammarby. När jag precis ska vika ihop min tacos så ringer Linn och säger att jag ska spela matchen. Jag fick panik! Jag var ju inte utagen, eller? Det visade sig att de glömt att skriva mitt namn. Det enda jag kunde tänka på när Linn så att jag skulle spela var; jag har ju ätit en chokladbit! Jag har inte druckit tillräckligt med vatten! Jag är inte mentalt förbered för en match!
15 min innan matchen skulle starta så kom jag till hallen. Jättestressad och jättenervös. Men i onödan. Som sagt så vann vi matchen men det var inte det bästa utan det bästa var att ALLA SPELADE SÅ HIMLA BRA!!! Det var sååå roligt:D:D:D
See you soon

Augustana - Fire

Är hos Linn:) Vi sitter i hennes kök med tända ljus, godis, bra musik och roliga youtube-klipp med Remi Gaillard;) Helt enkelt perfekt!



Idag spelade vi match mot Hammarby. Vi kom, vi såg, segrade. Underbart.  

See you soon

tick tack

Jag har inte gjort någonting. Absolut ingenting. Kan vara skönt ibland men jag är bara stressad. Jag får inte tänka på den tiden jag missat... den tiden är redan förlorad. Jag måste sluta se bakåt på det jag kunde och borde ha gjort. Jag måste istället se frammåt på vad jag kan göra.
Här är hur som helst en bra låt. Videon är jättefin men flummig. Jag gillar dock flummiga saker;)
See you soon

Äntligen helg:D

Slutade efter lunch idag igen:) Måste dock plugga...
Hur som helst så kommer den här helgen bli mysig:D Ikväll ska jag sova hos Linn. Imorgon ska jag, Alice och Linn äta middag ute och sedan se New Moon:D:D:D Efter det så åker vi hem till mig. De ska sova hos mig:D Supermyyysigt!
See you soon

^^

Idag satt jag på biblan här i skarpnäcks kulturhus i en och en halv timme och pluggade flitigt *stolt*^^ Jag vet inte om jag kom långt i arbetet men jag pluggade hur som helst:P
Snart ska jag iväg på träning. Jag hoppas verkligen att vi inte ska göra intervaller igen....:( Sååååå jobbigt och såååå tråkigt... men jag väljer nog hellre intervaller framför långdistans... det är inte alls lika jobbigt men det tar längre tid, usch.
See you soon

Greatgreatgreat

Bara för att det här är bästa live-framträdandet Coldplay har gjort med låten The Scientist. Allt jag kan säga är, enjoy!
See you soon

RrrrrrrrrOooooLiiiiiiiiiigt

Nu ska jag äntligen få sätta mig ner och plugga. Åh va kul! Det ska bli så roligt:D Bara för att jag är så glad nu så ska jag lägga upp en rolig video. Jag har visat den förrut men den är så värd att visa igen!:D:D:D
Jah känner mig verkligen som bananen när jag pluggar:D
See you soon

I feel pretty

Jag slutar efter lunch:D JAG ÄR SÅ GLAD NU!
Här kommer därför ett jätteroligt klipp från en jätterolig film^^


See you soon

^^

Greys anatomy var jättebra idag. Nu ska jag gå och lägga mig. GOD NATT!
See you soon

I'm singing in the rain

Jag älskar regn. Idag har det varit ett mysigt regnväder trots att det är november. Otroligt.
See you soon

Crepúsculo es una película muy buena

Nu har jag gjort klart min spanska läxa! Vi skulle skriva om en film och gissa vilken jag valde. Crepúsculo såklart, vilken annars hehe...
Voy a ir al cine en Sábado con Linn y Alice y vamos a ver Luna nueva! FINALMENTE:D:D:D
Hasta pronto;)
See you soon

C-vitamin

JAG ÄLSKAR MAAAANDAAAARRRRIIIINEEEER!!! Äntligen är det säsong för mandariner:D:D Jag kan äta hur många som helst! Sammanlagt har jag nog ätit 15st sen igår eftermiddag.... Mmmm.... Supergott!
See you soon

Some people have real problems

Jag vet att jag uppdaterar lite dåligt men jag har bara lite mycket nu. Här är iallafall en underbar låt och ett underbart framträdande av Sia. Hon är en sångerska/låtskrivare från Australien. Very good:)
See you soon

Älskar bandet, älskar låtarna, älskar videorna

Enjoy^^

Ville egentligen lägga upp den här videon men jag länkar den istället eftersom den inte fanns på youtube:/
Älskar låten och videon är underbar! Check it out;)
http://www.woodstock.com/music-video/13667/red-hot-chili-peppers-can-t-stop/

See you soon

Like^^

Linn har skapat en ny blogg som är värd att kolla på!!!!!
Enjoy!
http://linnantecknar.blogg.se/
Like like like!!
<3
See you soon

Härligt^^

Sitter i ett klassrum tillsammans med Alice:) Vi pluggar, eller hon gör nog det iallafall;) Jag ska börja när jag skrivit klart detta inlägg.
Den här dagen är nice! Nu innan luch har jag bara egen arbetstid och efter har jag utvecklingssamtal och sen egen arbetstid vilket betyder att jag kan åka hem:) underbart!
Här är en bild från en underbar dag tillsammans med Linn och Alice. På denna bild, jag och Alice:P


See you soon


Someone new

Mariette och Calle var så  bra!
God natt!
See you soon

Din mamma;)

Igår var det en härlig dag^^ Traffade dock inte Emma vilket är synd...
Jag fikade med Linn, Monique, Johanna och Andreas på Espresso House i Skrapan, vi satt kvar där jättelänge:) Sen åkte jag hem till Linn och åt en god middag. Efter så gick jag, Linn och Linns kompis Joel på promenad överallt. Vi gick från slussen till kastellholmen och sen en omväg tillbaka till söder där vi satte oss på Södra Latins skolgård och bara pratade. Jag fick lite ont i fötterna;) Sen åkte jag hem till Linn och sov där och nu är jag hemma:) Det har varit en bra helg, synd bara att den är slut:/
See you soon

My ass att fre 13 är en otursdag^^

Det här har varit en bra dag! Idag var första dagen på hela veckan som jag inte försov mig. Såg en jättebra men hemsk film i skolan idag, Tsotsi. Fikade med Alice efter skolan på ett supermysigt ställe precis i början på götgatsbacken från medis som hette The Dolce. Vi satt där i drygt två timmar. Sen spelade jag match och vi vann med 29-7:P en aning tråkigt är det ju alltid när man möter ett sådant lag. Det är ingen styrka eller fart i spelet. Dessutom var det dåliga förlorare i de laget... en tjej borrade in sina naglar i min arm. Varför? Det undrar jag med... Jag gjorde inget fult över huvudtaget! Det var nog en kombination av irritation pga förlusten och pms.
Men det räknas inte som otur efter som vi vann! Dessutom var Linns kompisar Tova och Adam där och de är verkligen ett par sköna prickar:PDet var skoj...;)
När jag kom hem åt jag en himmelsk god pigall och kollade på Idol:) rätt person åkte ut, helt klart!
Allt som allt så har det här varit en bra dag! Dessutom är det fredag vilket betyder helg och det är ju alltid positivt.
Imorgon ska jag träffa Emma! Vet inte vad vi ska göra men det är allt härligt att träffa henne:)
Om jag formulerar helknasigt eller stavar helt kokooo så är det för att jag är så trött:P
Ska sova nu så god natt^^
See you soon

13

Se upp! Idag är det fredagen den trettonde!

See you soon


Bullshit...

Den här dagen har verkligen varit låååång och det har varit mycket hela tin! Att den är slut nu känns verkligen jättekonstigt:/
Inatt kommer jag sova för lite igen... not good.

Känns som att jag inte har varit med Linn på jättelänge, förrutom träningarna of course my horse... Vi har inte kunnat vara med varandra eftersom vi har båda mycket i skolan:(
SE! Ett levande bevis på att skolan tar FÖR MYSKET av ens fritid.
Btw, jag läste precis att om man ska lyckas som bloggare så ska man ha en modeblogg, men om man visar bilder i sig själv i olika kläder så ska man inte ha någon strlk. över 36. Annars fjortisblogg eller kändisblogg. Alla är så utseendefixerade i dagens samhälle. Alla bryr sig alldeles för mycket om vad andra tycker om än. I det fölorar man lite av sig själv eftersom om man alltid går runt och tänker på vad man ska göra för att göra andra nöjda och då kan du ju inte vara dig själv till hundra procent.
Jag skriver inte detta för att jag vill ha en känd blogg för det bryr jag mig verkligen inte om. Jag har en blogg för att jag senare ska kunna se tillbaka på allt jag skrivit. Jag ser det här som min dagbok som alla får läsa.
Men nu måste jag verkligen sova så GOD NATT SÖTISAR!
See you soon

;D

HAHAHAHAH! :P Som ni förstår så är jag jättetrött och på flummigt humör;)så nu ska jag sova:P vilket är bäst...
God natt^^
btw, jag älskar Smeagol!
See you soon

Vilken roll har jag i min projektgrupp?

Jag är inte ledaren, jag är inte sekreteraren, jag är inte kompisen, jag är inte entusiasten, jag är inte den som gömmer mig. 
Jag är den som pratar lite för mycket, ibland kräks jag, jag pratar om saker som inte har med något annat att göra, jag får allt gjort i tid. Så vem är jag? Jo det ska jag säga er. Jag är unik. Jag är Marina.
See you soon

(y)^^

Nu har jag gjort lite av min spanska läxa vilket är grrrrreat! Jag har blivit en aning bättre på att inte skjuta upp skolasaker till sista sekunden vilket är bra. Blir dessutom inte skyldig Linn lika många fikor:P
För er som inte vet så har jag och Linn ett avtal, varje gång vi skjuter upp att börja med en uppsats, plugga till ett prov eller liknande till sista sekunden, så måste man bjuda den andre på en fika:) Ganska så effektivt... njae men ändå! Linn är för tillfället skyldig mig en fika:)
Nu ska jag se Greys Anatomy och äta äppelsmulpaj med vaniljvisp som min kära lillasyster har bakat(ovanligt nog eftersom hon nästan aldrig bakar). Hur som helst, MUMS!
See you soon

Snooze

Tur att jag gick och la mig så tidigt igår annars hade jag inte orkat med denna lååånga skoladag som varade mellan 08.20-16.10, not funny...
Imorse vaknade jag av att min lillasyster Andrea går in i mitt rum och säger:
"Marina, ska inte du upp? Klockan är sju"
Jag blir förvånad och tänker för mig själv;
"varför har inte min väckarklocka ringt? Jag vet att jag ställde den på halv sju"
Somnar sedan om igen men vaknar av att min väckarklocka ringer. Det står att klockan är halv sju?? Jag blir mycket förvirrad, var inte klockan sju nyss?
Men somnar om igen...förvirrad...
Vaknar ännu en gång (efter någon minut kändes det som) av att Andrea går in i mitt rum och säger;
"Marina! Klockan är kvart över sju och du måste upp, jag har inte tid att väcka dig"
Hon går ut ur mitt rum. Jag kollar på klockan. Det står att klockan är kvart i sju, inte kvart över. Jag är jätteförvirrad! Nu går jag upp.
Jag fattade verkligen ingenting! Hur mycket var klockan? Har jag försovit mig 45min eller bara 15min? Har min klocka börjat gå fel?
Men det visade sig att jag bara hade försovit mig en kvart. Jag hade hört fel. Andrea hade första gången kommit in i mitt rum och sagt att klockan var halv sju, inte sju. Andra gången hon kom in i mitt rum sa hon att klockan var kvart i sju, inte kvart över. Tänk vad man kan höra fel för att man är så trött hihi;)
See you soon

Go'natt^^

Linn och jag sitter på en tandem.
Efter mycket slit från Linn så lyckades hon ta den här bilden.
Underbart.
See you soon

¡Hola!

Genom spanskan i skolan så ska vi börja brevväxla med en klass i spanien. Jag har precis skickat iväg mitt första mail till en tjej som hetter Gloria. Hoppas hon svarar så fort som möjligt:D Superspännande! Vilket är ett stort plus är att hon måste svara på engelska eftersom då får jag öva min spanska medan hon övar sin engelska:). Hela klassen kanske kommer hit i vår om de får pengar för det och då ska våra brevvänner få bo hemma hos oss. Vi får tyvär inte åka dit, lång historia. Jag vet inte om jag tycker att det är dåligt eller bra eftersom fatta vad nice att få åka till spanien en vecka men inte så nice att bo hos en främmande familj och tänk om jag inte skulle gilla Gloria eller tvärtom. Man vet aldrig, vi kanske fortsätter maila till varandra efter hon varit här och då kanske jag åker till henne ändå. Vem vet? Nu ska jag hur som helst se Ugly Betty:)
Ha en underbar fortsatt kväll!
See you soon

Beirut - Nantes

Hade sovmorgon idag till 10.20:D ååååh vad det var skönt att få sova ut på en vardag.
Här kommer en bra låt:) Frida fick mig intresserad av Beirut. Har typ bara hört några låtar men de är verkligen bra. Enjoy!
See you soon

Urk

Asså den där filmen, Tala med henne, det är en av de sämsta filmerna jag har sett! Har inte ens sett klart den än. Nu avslöjar jag en del så om ni inte vill att jag ska avslöja något så läs inte detta!

Det handlar bl.a. om en man som stalkar en kvinna som han är förälskad i, trots att de nästan aldrig träffats. Sen hamnar hon i koma och vem blir hennes sjuksköterska, som masserar henne, tvättar henne o.s.v. jo den creepy mannen såklart...urk... han tar hand om henne i fyra år... hon kan liksom inte göra någonting! Sen så får hon inte sin mens och hennes mage börjar svullna...hmmm undrar vad som hänt? Usch... och jag måste se den här filmen till spanskan...
NU KAN NI LÄSA IGEN!
Träningen idag var ganska nice. Trevligt sällskap som vanligt;) Jag kanske ska fika med Johanna imorgon också!
Men nu måste jag verkligen sova! God natt!!!!
See you soon

En ganska så bra dag faktist

Skolan idag var ganska nice, mycket eget arbete och lite film. Det här blir ett kort inlägg eftersom jag ska snart sätta på en film Tala med henne till spanskan. Någon som sett den?
Träningen som vi hade igår var så himla jobbig. Massa kondition och lite styrka. Jag kan inte komma på sist vi hade en sådan jobbig träning men ni ska veta hur skönt det kändes efteråt!:D Underbart, så värt det. Ikväll kl. 21 så ska träna igen, bara fys. Då kommer också Bella:) Vi har inte träffats på jättelääänge. Inlägget blev inte så kort ända:P
Här är en bild för er som inte gillar kyla och mörker:) ...även om jag gör det;)
See you soon

Natti natti^^

Jag har gjort ett kollage:D
Nu ska jag sova! Tidigt va? nu kommer jag sova minst 8timmar vilket är goooood;) Sov sött mina kära läsare!
See you soon

Weak - Skunk Anansie

See you soon

Finfin låt

Idag kommer jag inte kunna uppdatera så mycket eftersom jag har så mycket att göra! Lägger upp en låt hur som helst. Det här är en cover av Oasis Wonderwall av Ryan Adams. Jättemysig. Enjoy!
See you soon

Glädje

Vi plockade glas utanför glasblåseriet. Vi köpte bullar. Vi såg en björn bajsa. Vi blev jagade av en ekorre. Vi åt bullarna. Vi drack te. Vi klappade en orm. Vi petede på en hårig spindels bakben. Viskrattde i souvenirshoppen.
Skansen var helt enkelt underbart. Mysigt väder. Lite dimmigt. Lite grått. Lite kyla. Det var fortfarande fint väder.
ekorren:P
See you soon

Help!

Om 30minuter så åker jag till Skansen:D Inte bästa vädret men tillsammans med det bästa sällskapet<3
Jag och Alice ska nu bjuda Linn på akvariumet som egentligen var hennes födelsedagspresent från oss förra året men det var stängt när vi kom. Så nu 1½ år senare så händer det:D
Älskar den här låten och videon är söt;)
See you soon

But my smile, still, stays on!

Bara för att den här låten är så otroligt bra. Stark. Idol-Erik sjöng den ikväll och han var verkligen bra men ingen slår Freddie Mercury. Önskar att jag hade fått chansen att se honom live, att få se Queen. Enjoy.
Nu kan jag snart inte hålla upp ögonlocken. Ha en underbar helg och jag hoppas att ni har haft en bra vecka:) GOD NATT!!! Sov söt;)
See you soon

You Just Keep Me Hanging On

Den här veckan har verkligen gått fort men den här dagen idag! Argh! Jag trodde aldrig att den skulle ta slut men nu ligger jag här, redo att sova. Mina ögonlock känns verkligen tunga nu.
Den här låten heter Perfect Day och är skriven av Lou Reed. Verkligen jättefin! Här är originalet!

Här är låten fast då många fler sjunger den, ni kommer säkert känna igen några;) Lou Reed är han som är först och sist i videon.
Den är ju bara helt underbar! Här är texten också;
Just A Perfect Day,
Drink Sangria In The Park,
And Then Later, When It Gets Dark, 
We Go Home.
Just A Perfect Day,
Feed Animals In The Zoo
Then Later, A Movie, Too,
And Then Home.

Oh It's Such A Perfect Day, 
I'm Glad I Spent It With You.
Oh Such A Perfect Day,
You Just Keep Me Hanging On,
You Just Keep Me Hanging On.

Just A Perfect Day,
Problems All Left Alone,
Weekenders On Our Own.
It's Such Fun.
Just A Perfect Day,
You Made Me Forget Myself.
I Thought I Was Someone Else,
Someone Good.

Oh It's Such A Perfect Day, 
I'm Glad I Spent It With You.
Oh Such A Perfect Day,
You Just Keep Me Hanging On,
You Just Keep Me Hanging On.

You're Going To Reap Just What You Sow,
You're Going To Reap Just What You Sow,
You're Going To Reap Just What You Sow,
You're Going To Reap Just What You Sow...
See you soon

^^

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge, har bara haft så mycket att göra.
Imorse hade jag matte prov och när det var typ en kvart kvar på provtiden så gick brandalarmet. Eftersom vi inte har skor på oss i skolan så tog alla skoskydd på fötterna innan vi gick ut på skolgården. Det var så kallt! Sen gick vi tillbaka in men kunde inte riktigt avsluta provet eftersom larmet inte slutade. Det pågick i 50 min eftersom de på skolan inte visste hur de skulle stänga av det. Men tjuten från larmet var oregelbundna så man visste inte när de skulle komma och det lät verkligen jättehögt. Usch, usch, usch!
Men nu är det äntligen helg:D:D:D Imorgon ska jag kanske till skansen om vädret tillåtter och om lemurerna är ute hihi;) tillsammans med mina superduperfina vänner Alice och Linn!<3
See you soon

Me like very mucho

LINN HAR BOKAT BILJETTER TILL NEW MOON!!!
(Team Edward såklart^^)
Dock inte premiären eftersom vi har match då...mmm bra timing! Men men vi får gå dagen efter istället men det är inte hela världen. Vilket i-landsproblem, eller hur? Höhö...
På lördag är det skansen som gäller för mig, Alice och Linn:D Älskar älskar älskar Skansen! Då ska vi minsann ta Linn till akvariumet eftersom hon nästan aldrig varit där. Lemurerna är dessutom fortfarande ute.
Nu måste jag sova!
Gog natt!
See you soon

Three little birds...

Nu är det snart middag, pasta med stekta grönsaker och feta ost:) mums... måste plugga matte senare eftersom jag har matteprov på fredag. Även om jag ligger efter med bl.a. matten så kan jag bara lyssna på den här låten så känns det mycket bättre;) Så om ni själva känner att ni är stressade och inte vet hur ni ska hinna med saker och ting, lyssna på denna underbara låt bara så känns allt mycket bättre! Höhö, enjoy!
See you soon

лаку ноћ

Imorgon har jag sovmorgon till halv tio:D NICE! Dock slutar jag vid fyra men det är värt det.
Jag tror jag har lite feber, vilket är konstigt eftersom jag inte mår dåligt, men jag får verkligen inte bli sjuk igen för jag kan inte missa mer i skolan nu...
Så här känner jag mig när jag tänker på skolan
(ibland får man bjuda lite på sig själv :P)
Just nu lyssnar jag på River Flows in You av Yiruma. En jättefin låt som jag jag kan lyssna om och om igen på.

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig. Tänka er, klockan är innan tolv! Jag kommer få ca 8timmars sömn vilket kan vara bra eftersom jag sammanlagt på två nätter i rad nu har sovit drygt 12 timmar. Not good...
Buenas noches amigos!
See you soon

Så roligt men samtidigt så sant...

Om ni inte vet vilka det är på bilden så är det George W Bushs föräldrar...
See you soon

Spaceman - The Killers

Älskar den här låten. Videon är lite flummig men jag gillar den med.
See you soon

Gorgeous

Linn visade mig snygga bilder på Robert Pattinson så jag måste ju bara lägga upp några;)
See you soon

Wall-E? Eev-ah?

Idag när jag kom hem från skolan så rostade jag två mackor som jag åt med mosad avokado och italiensk salladskrydda, mums, och så satte mig framför TV:n och såg för första gången Wall-E :D Den var verkligen jättesöt och jag gillar den verkligen mycket. En film att rekomendera om ni inte har sett den!
See you soon

Mumsfilibabba^^

Filip blev trott eller ej verkligen god!  Eftersom min kamera är borta så har jag inte kunnat fota. Annars hade jag lagt upp en bild på honom;)
Jag borde egentligen gått och lagt mig för ett bra tag sedan men nu blev det bara inte så. Jag måste bättra mig!
Här är en bild på mig och min kära lillasyster från stadion då ett av världens bästa band spelade där. COLDPLAY! (man ser vännerna i bakgrunden också^^)
Jag var så uppspelt och flummig den här kvällen. Jag var bara så överlycklig. Jag kände mig bara fullkomligt positiv. Mina händer skakade, min röst darrade. Det här var en av de bästa kvällarna i mitt liv! När jag inte trodde att kvällen kunde bli något bättre så lyckades jag dessutom röra Chris Martin! UNDERBART! PERFEKT!
Det här är förmodligen den bästa låt Coldplay har gjort
God natt och sov sött!
See you soon

No one's gonna save us now

Nu håller jag på att baka Filip, den lilla kedjedegen:D ÄNTLIGEN! Hoppas verkligen den blir god.
Samtidigt lyssnar jag på System of a Down. Very good.
Det här är Tentative av dem. Andra halvan av låten är bättre, just so you know;)
Till middag åt jag sushi bara så ni vet;) så gott!
Btw, KOMMENTERA MERA!!!!!
See you soon

I am an african queen

NOT!
Vi dansade afrikansk dans i skolan idag vilket var jätteroligt! Jag är verkligen dålig på att dansa men det gör inget, det var så roligt:P Jag skulle lätt kunna tänka mig att dansa afrikansk dans en gång i veckoan som träning. Det var verkligen jobbigt.
See you soon

01.09

Kan inte sova... antingen är det för att skolan börjar imorgon eller så är det för att jag vaknade klockan 12 idag efter att ha somnat vid 03.00 inatt? Hmmmm... Jag är typ inte ens trött. Bara lite men inte tillräckligt för att somna. Jag ska upp om 6timmar så det blir nog inte så skönt att gå upp imorgon bitti.
Jag älskar hösten men inte på vardags morgnarna. Det räcker inte med att man har gått upp tidigare för att gå till skolan, nej nej nej, utan det måste vara kallt också. Jättekallt! Det är det värsta med kallt väder. Inte slask, regn och mörker utan kalla morgnar. Men jag gillar regnet och mörkret:) Myyysigt! Att dricka te när det regnar i mörker med tända ljus:)
Ska nog sätta på Harry Potter och halvblodprinsen snart;) Somna till film är alltid nice. GOD NATT!!! Igen...
See you soon

Mika:)

<3
God natt
See you soon

In my time I've melted into many forms

Jag har inte varit hemma idag så därför har jag inte uppdaterat förrän nu. Idag har jag varit med Annika för första gången på jag vet inte hur länge. Jag har verkligen saknat att vara med henne utanför handbollen.

Idag träffade jag också världens underbaraste person för första gången på två veckor! Har saknat dig sååå mycket Linn!!! <3
See you soon

LINN!!!

Idag ska jag träna för första gången på 3veckor! Tjohoo:D Jag har dessutom inte träffat Linn på två veckor så det ser jag fram emot mycket<3
Skolan börjar imorgon... bläh! Vi får tänka att snart är det jullov så går allt mycker fortare! Vad är det? Typ inte ens två månader kvar. Nice...
See you soon

Never Think

Enjoy
Den här låten är underbar att lyssna till när man ska sova. God natt!
See you soon

RSS 2.0